- Restaurant de Hanenburcht -

Wold, Boerestreek 17, Drenthe
Algemeen, pizza's en pannenkoeken
Restaurant de Hanenburcht. Restaurant De Hanenburcht is gelegen aan de rand van het Nationale Park het Drents-Friese Wold. Vanaf het terras de straat oversteken en stap je het bos in. Rond de Hanenburcht is voldoende parkeerruimte en het is de ideale lokatie voor een dag wandelen, fietsen of gewoon op het terras genieten. Ook bij slecht weer kan je hier goed terecht op de bowlingbanen.
Geschiedenis. Appelscha is een plaats die bijna iedereen kent vanuit de jeugdtijd met de schoolreisjes, maar ook de bossen, heide en zandverstuivingen maken Appelscha uniek. De Hanenburcht bestaat almeer dan 50 jaar en is door de jaren meegegroeid kwa omvang maar ook kwa mogelijkheden.
Sfeer & interieur. Gezellig en sfeervol ingericht met een bar/rookersruimte, restaurant gedeelte, twee zalen en een zaal met 4 bowlingbanen.
Keuken & kaart. Hollands/Franse keuken maar ook Pannenkoeken en Pizza's behoren tot de mogelijkheden. Voor Groepen en Partijen zijn er ook mogelijkheden voor BBQ en Gourmet en natuurlijk verschillende Warm en Koude buffetten. Ook kan je natuurlijk komen voor de lunch.
Telefoon: 0516431678
Website: http://www.dehanenburcht.com

Restaurant de Hanenburcht, Wold, Boerestreek 17, Drenthe
elke dag vanaf 10.00 uur